Make your own free website on Tripod.com

De VZW Belgische Weimaranervrienden bestaat al sinds 1984 en is sindsdien aangesloten bij de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus. Het is een rasvereniging voor liefhebbers van de Weimaraner. Ze brengt deze liefhebbers samen door het organiseren van diverse activiteiten (o.a. wandelingen, initiatiedagen jacht, clubmatch schoonheid...), ze brengt vier keer per jaar haar "Weimar Info" uit, ze zorgt voor informatie over het ras (aan toekomstige eigenaars en via stands op diverse beurzen), ze geeft fokadvies en pupbemiddeling…..

Bent u op zoek naar een Weimaraner, bekijk dan eerst de karakter-page. Heb je nog vragen, bel of mail dan een van de bestuursleden. Heb je besloten een weimaraner in huis te nemen, kijk dan op de pup-page of bel naar Chris of Raymond op het nummer 03/295.88.15. Zij kunnen u ook meer informatie geven over de ouderdieren qua uiterlijk of karakter.

Bent u al eigenaar van een "grey ghost" en wil je lid worden van de rasclub, vraag dan een inschrijfformulier aan bij een van de bestuursleden.

Hebt u vragen, aarzel dan niet om een van de bestuursleden te contacteren. Wij staan tot uw dienst !


                                   Klik hier voor startpagina                Email ons